Samenwerkingen

PWCo heeft krachtige samenwerkingen met bedrijven, scholen en universiteiten. Hierdoor zijn we continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, nieuwe theorieën en modellen en hebben we de juiste kennis en ervaring ter beschikking.

Ponthus is de samenwerkingspartner van PWCo en is een projectorganisatie gespecialiseerd in operational excellence, data driven decision making, change adaption, predictive modelling en process mining. Ponthus stelt haar projectmanagers, BI consultants, Data Scientists en commercie beschikbaar om uw (Digitale) transformatie in de praktijk te realiseren.

PM Creations realiseert (voornamelijk webbased) software op maat en geeft de klant altijd zo veel mogelijk advies op het gebied van IT. Daarnaast hebben zij uitgebreide kennis van diverse frameworks die gemakkelijk kunnen worden toegepast. PM Creations stelt haar developers beschikbaar om uw applicaties in de praktijk realiseren.

 

Onze samenwerkingen met scholen en universiteiten

 

PWCo werkt nauw samen met studenten en investeert in sociaal en
maatschappelijk toegevoegde waarde (Social Return)

 

PWCo plaatst jaarlijks meerdere stagiaires afkomstig van Zuyd Hogeschool om mee te werken en onderzoeken uit te voeren naar actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de markt. Zo worden studenten vanuit Business Intelligence en Commerciële Economie aangetrokken. De opdrachten komen voort uit de praktijk, waardoor de studenten kunnen proeven aan het echte werkveld.

PWCo plaatst jaarlijks enkele stagiaires afkomst van Maastricht University om onderzoeken uit te voeren naar recente ontwikkelingen. Zo heeft PWCo onderzoeken uit laten voeren naar Predictive Modelling. De resultaten van deze onderzoeken bieden PWCo meer inzicht in deze ontwikkelingen en zorgen voor toepasbaarheid in de markt.

PWCo plaatst jaarlijks enkele stagiaires afkomst van Tilburg University om onderzoeken uit te voeren naar recente ontwikkelingen. Zo heeft PWCo onderzoeken uit laten voeren naar Process Mining. De resultaten van deze onderzoeken bieden PWCo meer inzicht in deze ontwikkelingen en zorgen voor toepasbaarheid in de markt.

PWCo plaatst jaarlijks diverse studenten afkomstig van de ROC’s. Deze studenten ondersteunen PWCo met het maken van dashboards, applicaties en de website. De studenten krijgen zo de mogelijkheid om hun skills in de praktijk te oefenen, nieuwe skills bij te leren en mee te draaien in een organisatie.

PWCo plaatst jaarlijks enkele projectgroepen van studenten afkomstig van Fontys op onderzoeksopdrachten. Zo heeft PWCo een innovatieteam aangetrokken om een nieuw businessmodel te ontwikkelen. Zodoende geeft PWCo de studenten een kans om in de praktijk nieuwe oplossingen te realiseren, waar PWCo daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Het levert de studenten een interessante blik in de praktijk op en voor PWCo nieuwe inzichten.