Diensten

PWCo focust zich op het gehele BI spectrum; rapporteren, analyseren, monitoren en voorspellen. Zodoende creëren wij inzicht en waarde voor alle woningcorporaties.

Onze diensten

Operational Excellence

Voor het behalen van meer rendement door het optimaliseren van de bedrijfsvoering of informatietechnologie is een projectmatige aanpak noodzakelijk. PWCo zorgt er niet alleen voor dat zij samen met u de voorbereidingen treffen voor verandering, maar PWCo voert deze ook door in uw organisatie en zorgt daarbij voor verandering.

Dashboarding

Wij helpen u bij de integratie van verschillende databronnen ten behoeve van uw management- en stuurinformatie. Door grip op deze data kunt u snel en eenvoudig uw voortgang monitoren en rapporteren.

Predictive Modelling

Analyseert u continu alle aanwezige data binnen uw corporatie? Kijkt u naast data van het verleden ook naar de mogelijkheden van de toekomst? Middels Predictive Modelling is het mogelijk om toekomstige gebeurtenissen in kaart te brengen. PWCo creëert inzicht en waarde voor haar klanten door de toekomst middels data in kaart te brengen. 

Process Mining

Heeft u inzicht in de uitvoer van uw bedrijfsprocessen? Worden deze daadwerkelijk volgens ontwerp uitgevoerd of zijn er afwijkingen waarneembaar?
PWCo brengt middels uw data de werkelijke uitvoer van uw processen in kaart, waardoor u inzicht krijgt in mogelijke bottlenecks. Zodoende optimaliseert PWCo de processen van klanten.

Consultancy

Ons team bestaat uit ervaren consultants en data scientists. Wij zoeken altijd de juiste persoon met de gewenste expertise voor uw vraagstuk. Graag ondersteunen wij u bij uw uitdagingen op het gebied van bedrijfsvoering en Business Intelligence.