PWCo heeft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo vinden wij dat iedereen mee moet kunnen doen in het maatschappelijk proces. Vandaar dat wij Pōur omarmen.

Pōur is een Nederlands merk dat circulair design creëert met herwonnen grondstoffen. Pōur weerlegt het concept van afval. Pōur wil mensen inspireren om hernieuwbare materialen een onderdeel van hun leven te laten worden. Pōur maakt een transitie zichtbaar van TAKE – MAKE – WASTE naar urban mining. De materialen van Pōur hebben al een leven meegemaakt. Werkkleding, ooit gebruikt om bruggen te bouwen en straten aan te leggen, vindt een nieuwe toepassing in producten. De materialen dragen hun geschiedenis mee in hun nieuw design. PWCo ondersteunt Pōur door haar kennis van BI in te zetten voor dashboard oplossingen die de circulaire economie bevorderen.

Tijdens het CorporatiePlein op 27 september geeft PWCo verschillende designer tassen van Pōur weg aan de eerste bezoekers op stand 21. Deze tassen zijn met eer in Nederland circulair gemaakt, door mensen met een bijzondere plek op de arbeidsmarkt. Wilt u een van deze tassen bemachtigen? Aarzel dan niet en bezoek ons snel, want op = op! Ook verloot PWCo een waardebon van €100,- op stand 21. Deze waardebon kan gebruikt worden om via de webshop van Pōur aankopen te doen. Bezoek onze stand, lever je visitekaartje in en hoor aan het einde van de dag of jij degene bent die de unieke tassen van Pōur in ontvangst mag nemen!

Wilt u meer weten over Pōur, bezoek dan de website: www.Pourproduct.com.
Wilt u meer weten over de oplossingen van PWCo? Bezoek ons op stand nummer 21.